dimarts, 18 d’agost del 2009

La plantilla del Madrid és millor que la del Barça

Amb aquest arriscat titular ens sorprenia el columnista d'AS, A. Martín, la setmana passada:

(...) si sumásemos los puntos del último Balón de Oro y del FIFA World Player, el Real Madrid vence claramente: 615 votos ante 408 en la lista final del premio de France Football, y 1.181 puntos frente a 896 del FIFA World Player.
A todo esto hay que sumar la juventud del plantel. Con una media de edad de 25,55 años, el conjunto madridista se asegura un futuro brillante para las próximas campañas. Los de Guardiola, por contra, poseen un grado más de veteranía (una media de edad de 26,59 años). Además, su plantilla es más corta que la de los madridistas: 22 jugadores, después de la salida ayer mismo de Víctor Sánchez rumbo al Xerez, ante los 27 con los que cuenta Pellegrini a día de hoy. (...)
A. Martín, diari AS, 13/08/09

Sense entrar en l'absolut surrealisme que representa comparar plantilles pel número de jugadors o per l'edat mitjana d'aquests (sobretot tenint en compte que cap de les dues està tancada i, fins els darrers dies, podran entrar i/o sortir components); allò que crida més l'atenció és la comparativa de punts dels premis France Football i FIFA World Player.
El periodista A. Martin ha hagut de fer càlculs ràpids, tan ràpids que ha triat les dades de 2008, les úniques que li valen, clar.

Ahir sortien les nominacions de la UEFA per als premis de 2009, l'any del triplet blaugrana, i els jugadors del Barça es troben nominats a tot i entren a totes les travesses.
Aquestes noves dades al senyor Martín no li serveixen: hauria de canviar el titular!


D'això a l'AS, silenci absolut.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , ,

2 comentaris:

Blogger Sílvia ha dit...

Hola!
Noi, cada cop estic més tipa dels merengues ;)
Els números estan per manipular, oi "As"?
salutacions
sílvia

diumenge, 23 d’agost del 2009, a les 20:13:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies

dimecres, 24 de febrer del 2010, a les 13:08:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici