divendres, 10 d’octubre del 2008

El jutge Guasch

(...) la noche de los boixos le cuesta al club tres mil euros. José Manuel Moya, consejero responsable de la seguridad perica, admitió que pecaron al no detectar algunas bengalas que los simpáticos hinchas del Barça lanzaron después. Resultado: esa multa. Al Barça, ni un euro. Ya les contamos cómo hace un año la UEFA sancionó al Feyenoord por los desmanes que sus ultras cometieron en Nancy. Aquí no cunde el ejemplo. El Barça, club al que siguen los simpáticos, se va de rositas insistiendo en que su junta odia la violencia. Debe ser que la del Espanyol la apoya... Un palito al visitante no hubiese estado de más, habría sido un buen aviso a navegantes. También advirtieron que cerrarán Montjuïc si se repite algo parecido. Mientras no vuelva el Barça...
Tomás Guasch, diari AS, 10/10/08

Al “jutge?” Guasch no li ha agradat la multa a l’Espanyol.
Tot i que el responsable de la seguretat perica va reconèixer els seus errors (per fi!), al “periodista?” Guasch li hagués agradat que el càstig es fes extensiu al FC Barcelona.
Segons el seu parer, l’única prova de la guerra Laporta Boixos Nois és que la junta insisteix en què odia la violència.
De les pintades contra el president, de les amenaces de mort o dels vídeos que mostren, el mateix dia dels fets, com el grup de radicals es desplaça a Montjuïc entonant càntins en contra de Laporta... res de res. No se sap, no es contesta.
Un altre cop, memòria selectiva, i a seguir intoxicant.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Aquests Guaschs són uns impresentables.
Haurien d'estar inhabilitats per exercir la professió.
Fan una mica de fàstic.

divendres, 10 d’octubre del 2008, a les 23:46:00 CEST  
Blogger Toni ha dit...

Un parell de punts

1. La multa a l'espanyol hauria d'haver estat més notòria, per fallar als registres i per fallar després en aturar els violents.
2. El Barça no en té cap responsabilitat, doncs no va vendre cap entrada a cap dels Boixos. De fet, les van comprar al servicaixa. Sembla que l'espanyol no es va prendre seriosament la seguretat al vendre entrades tan a la lleugera...

Salut!

dissabte, 11 d’octubre del 2008, a les 12:26:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

@toni i a garrofaire
completament dacord

dissabte, 11 d’octubre del 2008, a les 15:02:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici