dijous, 9 de juliol del 2009

Avui parlem de tennis

De la mateixa manera que alguns tertulians es veuen "obligats" a parlar de qualsevol tema, tot i no tenir-ne ni idea, el "Man In White" Tomás Guasch, en el seu El Orsay del diari AS, setmana sí, setmana també, es dedica a comentar l'actualitat esportiva.

Si en el món del futbol les seves opinions són, massa sovint, desfortunades, quan s'atreveix amb altres esports els resultats són catastròfics.

Per exemple, després d'una temporada aguantant les tonteries sobre l'excel·lència en el joc de l'equip de bàsquet del R. Madrid, batejat com RMNBA (Real Madrid NBA); finalment, la secció s'ha quedat sense títols, com en el futbol.

Però avui volem fer menció especial al tennis, i més concretament al tractament que ha fet en Guasch dels darrers enfrontaments Nadal - Federer, a les pistes i en la carrera pel número u del tennis mundial.
El "criteri" Guasch és molt senzill: en declarar-se, el tennista mallorquí, fan del Madrid, es converteix immediatament en invencible. Poca cosa li queda a fer al pobre desgraciat del Federer; qui, a més, en ser suís, igual és descendent del Gamper i, en conseqüència, un blaugrana perdedor!


Us deixem un petit recull dels seus comentaris:

Preocupa Nadal
Sí, sí: primer Grand Slam y primero al bote. Pero necesitando cinco sets en la semifinal y otros cinco en la final. Su decadencia es patente.
¡Pobre Federer!
Lo vimos llorar y se nos encogió el alma. Como le dé ese tripisí cada vez que juegue con Nadal, en Wimbledon entrega su alma a Dios. Le hubiera ido mejor jugar con Súper Verdasco.
¿Que por qué?
Pues porque habría palmado igual, pero se habría enamorado de él.
¡Ella es gafe!
P'a mí que la gafe es su novia Mirka, conocida en el circuito como La vaca que ríe: ¡cuánta maldad! No se pierde una final y el pobre Roger no gana ni una. Sí: con Verdasco le iría mejor. ¡Ojo al dato!
2/02/09

... y Roger lloró
El suizo, o sea Federer, lloró a moco tendido al final del partido: Corretja le dijo que Nadal estará en Wimbledon. Vamos: a la hora de cerrar esta edición sigue llorando.
8/06/09

Federer: "Es una pena lo de Nadal". Se refiere a que es una pena que esté recuperado en un mes.
22/06/09

Per als propers dies us deixem l'opinió d'un altre "Man In White", en Tomás Roncero. De veritat, no us la perdeu, és boníssima.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , ,

1 comentaris:

Anonymous almogàvers ha dit...

la vaca que rie
Com es passen!

dijous, 9 de juliol del 2009, a les 20:52:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici