dissabte, 27 de juny del 2009

Qui desquicia a qui?

És sorprenent la capacitat que tenen els mitjans madridistes per a organitzar campanyes i repetir una i mil vegades una mentira fins que acaba convertint-se en una veritat acceptada per tothom. Avui seguim amb Tomás Guasch i amb la idea de que el Barça està desquiciat amb els fitxatges del Madrid. De veritat, Tomàs? Crec que la política de fitxatges del Barça no està massa condicionada al que fa el R. Madrid: pareix que Touré ja ha renovat, que Víctor Valdés ja ho va fer en el seu dia, que Keirrison també està fitxat, que ja hi ha una nova incorporació per a La masia...
L'estiu és molt llarg, i cada club té una estratègia en quant als fitxatges (i uns resultats després). Si algú està desquiciat, crec que és el R. Madrid amb el triplet del Barça, que l'obliga a fitxar i a fitxar. Cadascú que pensi el que vullga.

El Madrid desquicia al Barcelona

Tomás Guasch | 27/06/2009

Escribo mientras se cierra el pase de Saviola al Benfica. Santa Lucía conserve la vista a quien lo fichó para el Madrid. Y Dios le perdone. Es el primer jugador no útil para Pellegrini que se va. Le seguirán ocho o diez más. Saviola es listo y enseña el camino a ciertos colegas que se hacen los remolones: más vale espabilarte pronto y elegir club, no sea que te acabe pasando lo que a Robinho, que se creía en el Chelsea (para ser el mejor jugador del mundo, dijo) y acabó en el Manchester City en extraordinaria maniobra suya y de su agente, sí señor.

El Madrid ficha y desficha mientras el Barça espera que el Madrid mueva eso: ficha. La propaganda culé acabó la Liga afirmando que todos los jugadores del mundo preferían al Barça sobre cualquier otro club del universo. La realidad es otra y tozuda: Laporta y compañía están a la espera de ver qué hace o no hace el Real, en puro sinvivir. ¿Ficharán a Villa y dejarán suelto a Benzema? ¿Traerán a Ribéry y renunciarán a Villa? ¿De verdad piensan también en Ibrahimovic? ¿Los traerán a todos? Eso después de un triplete. Así se explica que no pase un día sin que el presidente o alguno de sus directivos se acuerden del Madrid y de su estampa. Los entiendo perfectamente.

Etiquetes de comentaris: ,

7 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

bah, la prepotencia de sempre, a mes , volen anar a madrid perque Florentino paga barbaritats als agents(càncer del futbol).Yo estic tranquil.

dissabte, 27 de juny del 2009, a les 12:12:00 CEST  
Anonymous kknts ha dit...

Si no recordo malament aquest subnormal és el que es va jugar una "paella de conejo" a que Saviola faria mes gols que Henry, no?
I ara té els cullons de criticar el fitzatge!
Quin anormal!

dissabte, 27 de juny del 2009, a les 13:25:00 CEST  
Anonymous fèlix ha dit...

@kknts

Aquí tens el comentari del que feies referència:

(...) Ver a Javier de blanco y triunfando en el Bernabéu, cagometró brutalmente a Laporta... ¡a mes y medio del inicio de la Liga! Lo nunca visto. Eso, ni Gaspart. Y Saviola triunfará: nos jugamos una paella con la Junta del Barça a que mete más goles que Henry. La paella será de Conejo, naturalmente.
Tomás Guasch, El Orsay, diari AS, 16/07/07

Dos anys després prega a Santa Llúcia i demana l'absolució per qui va fitxar Saviola pel Madrid.
Cues de pansa!

dissabte, 27 de juny del 2009, a les 18:35:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Es mentira que la mas alta representación del barcelonismo osease su presidente haga referencias todos los días al "imperialismo blanco" basado en el pelotazo?
Es mentira que a parte de otros directivos la prensa culé sea la que más haya "hablado" sobre los fichajes blancos?

No es cosa de la prensa madrileña, ni de guash.

diumenge, 28 de juny del 2009, a les 8:12:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

kkns=roncerdo

diumenge, 28 de juny del 2009, a les 8:14:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Totalement d'acord... és el madrid qui està desquiciat. A més, el Barça amb la seva política de no pagar ni un euro de més del que ells creuen les negociacions son més llargues i costoses. A més, amb els preus que ha pagat el Real Madrid, els clubs es creuen amb el dret de demanr el loro y el moro. En fi, esperem que el Barça segueixi fent la seva feina i la pròxima temporada ja es veurà quin és el resultat.
Salutacions

diumenge, 28 de juny del 2009, a les 9:17:00 CEST  
Anonymous almogavers ha dit...

El Laporta diu: "Estoy Tritranquilo" i a Madrid tradeuixen que ja s'ha oblidat del triplet i que estàs obsessionat al Madrid!

diumenge, 28 de juny del 2009, a les 10:33:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici