divendres, 11 d’abril del 2008

Qüestió d’implicació

Fa molts mesos que els culés parlem sobre el tema de la implicació dels jugadors. Molts de nosaltres mirem la pedrera alhora de buscar exemples, i critiquem als jugadors vinguts de fora que titllem de pesseters i poc implicats en el projecte.

Donades les circumstàncies actuals, la crítica es torna més agra, i tots dirigim les mirades cap a jugadors en concret que havent de ser pals de paller, són més aviat pals a les rodes de l’equip.

Llegint la premsa d’avui, he vist una dada que m’ha fet pensar, entre els tres equips anglesos classificats per les semifinals de la Champions, han jugat algun minut a quarts de final 4 anglesos, la resta jugadors foranis, és a dir que de nois de la pedrera, ben pocs.

Aquest fet, conjuntament amb l’entrega vista en els partits de quarts per part de Liverpool, Chelsea i Manchester em fa pensar que probablement en el futbol actual, no cal fer bandera de la nacionalitat dels nostres jugadors, sinó exigir professionalitat, sacrifici i implicació, siguin catalans, espanyols, francesos o japonesos.

Pot ser el que he dit és una obvietat, però no estaria de més recordar-li al vestidor blaugrana.

Òscar

Etiquetes de comentaris: ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

una pregunta oscar
si perdeu, li estareu regalant la champions al manchester??
En teoria i sobre el paper desde el teu prisma el barça te millor equip...

divendres, 11 d’abril del 2008, a les 19:02:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

@Òscar
Tens tota la raó amb el tema d'implicació.
No cal ser de la casa, cal ser un bon professional i sobretot tenir "gana de títols".
I amb això, el fitxatge de brasilers és molt perillós (no tots, evidentment, en generalitzar sempre es cometen injustícies). Els brasilers s'impliquen molt... amb la seva selecció, i molts, quan arriben al cim, es posen a viure la vida.

divendres, 11 d’abril del 2008, a les 20:20:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Anònim!
Quan temps!
Et notavem a faltar!
Vec que tornes a parlar del teu tema preferit: els regals!
I parlant de regals;
què et va semblar el regal del Pato al Bayern?
A mi em va encantar, només de llegir lo rabiosos que estaven la colla de l'AS avui ha valgut la pena!

dissabte, 12 d’abril del 2008, a les 0:18:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Curiosament, però, els jugadors més implicats del Barça són els de la pedrera. La major part d'estrangers de l'equip abaixen els braços a la mínima que poden, mentre Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Krkic o Giovani ho donen tot quan juguen. Haurem de fitxar jugadors de fora, sí, però com es feia abans: resolutius, que marquin la diferència i amb un bon compromís amb l'equip. No més Decos ni Ronaldinhos, si us plau.

Dit això, crec que el Barça no té cap possibilitat contra el ManU. Però cap ni una. Només cal visualitzar enfrontaments com ara C. Ronaldo vs. Zambrotta o Rooney against Thuram. Serà una carnisseria ja en el partit d'anada al Camp Nou.

dissabte, 12 d’abril del 2008, a les 10:15:00 CEST  
Blogger Spanish Frames ha dit...

Suena casposo pero: "tan se val don venim..."

Es que si los grandes de Inglaterra tienen que contar con ingleses ninguno estaría en las semifinales, excepto Gerrard los demás son normalitos.

ciao

dissabte, 12 d’abril del 2008, a les 11:29:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

@el mono lito

Estic bàsicament d'acord amb tu.

Quant als fitxatges de gent de fora, caldria anar amb molta cura. Entre el nivell d'implicació de Touré i de Deco, per exemple, hi ha un infinit de diferència.

Respecte a Zambrotta i Thuram, es tracta de dos casos per fer-s'ho mirar. Titulats indiscutibles amb seleccions potents com Itàlia i França i un rendiment pobríssim al Barça...
Com pot ser?
La preparació física potser?

Salutacions

dissabte, 12 d’abril del 2008, a les 12:59:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Amic anònim, intentaré explicar-te el que vol dir regalar un títol sota el meu punt de vista.
Les dues lligues que el Dream-Team va guanyar a la darrera jornada contra el RM, les va regalar el RM, senzillament perquè només les podien perdre ells.
La Copa d'Europa que va guanyar el Liverpool contra el Milan, amb 3-0 a la mitja part va ser un altre regal.
La lliga de bàsquet del RM a la pista del Tau, amb triple de Herreros al darrer segon vaser un regla del Tau.
I la temporada passada tal com estva encarada la llioga, amb els punts de diferència i com estava el RM, només la podia perdre el Barça, per tant un altre regal.
Auqesta temporada si el 30 d'agost s'hagués fet una enquesta als futboleros sobre quina era la millor plantilla a priori de primera divisió, no en tinc cap dubte que haguéssin dit en una ampla majoria el Barça.
I tot i arriscar-me a equivocar-me, i veient el tarannà de les teves intervencions, et posaré un darrer exemple que segur recordaràs, la UEFA que va guanyar el Leverkusen, remuntant un 3-0 de l'anada i amb 0-0 a la mija part, va ser una altre regal de l'Espanyol.
Si no ho entens aquesta vegada, ho sento però no t'ho explicaré més, perquè o no ho vols entendre, o no pots, amb qualsevol cas tornar-hi seria una pèrdua de temps.

dilluns, 14 d’abril del 2008, a les 10:20:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

@òscar
Et deixes el mític regal que ens va fer Djukic a la lliga de l'any 94.
Un penal fallat al minut 89 de partit, deu n'hi do!
De les 4 lligues d'en Johan, 3 "regalades"; anònim, has sentit parlar de la flor al cul del Cruyff?

dilluns, 14 d’abril del 2008, a les 21:40:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

gràcies per l'explicació, però és molt dur per a molts barcelonistes admetre que el madrid de Floro o Leo Bennaker va regalar lligues al gran "Dream Team", de totes formes tu sabras, la teva opinió és respetable. Per cert, et vaig remarcar lo de "regalar" per moltes raons, la principal és que vas usar el terme "regalar" en aquesta temporada (9 punts de diferència)...
ni tenerife, ni Djukic ni Bayer..
Aquesta temporada!!
Soc el primer que reconeix que encara ara el Barça té millor planter a priori en noms y puntuació "PC Fubol" o PES. Però això no vol dir que si el Madrid guanya la lliga en una autoritat tant "aplastant" es que el Barça REGALI la lliga. És similar a la lliga d'enfonsament definitiu dels galàctics 0405. A cap madridista li vaig sentir que el Madrid regalava la lliga.
Res mes qüestió de sensibilitats. Soc madridista... jeje ho sento! has fallat..
Salut!

dimarts, 15 d’abril del 2008, a les 1:33:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici