dilluns, 10 de març del 2008

Ressaca electoral

Després de molts dies sense escriure per motius de feina (ja se n'ocupen el Fèlix i l'Òscar), he elegit un mal dia per a tornar a parlar del Barça. Tornem a ser a 8 punts, i una altra vegada tornem a donar-li aire al moribund madridista. Ara, que no sé qui està més mort a aquestes alçades. Hi ha un refrany que diu allò de que más vale pájaro en mano que ciento volando. Doncs crec que el Madrid té un pájaro en mano (la lliga) i nosaltres massa volant (copa, Champions i no sé si incloure també la Lliga), i que ens podem quedar així, mirant al cel buscant ocells amb cara de babaus.
D'aquesta jornada em quedaré amb la desastrosa actuació del Barça, amb la nula capacitat de reacció, amb la derrota del PP, amb la capacitat golejadora de Xavi (tres gols en els últims partits), amb la incapacitat de la resta de l'equip (quina vergonya Ronnie i Henry), amb la incapacitat motivadora i tàctica de Rijkaard (passi el que passi aquesta temporada, necessitem un nou entrenador), i amb la nova polèmica arbitral que envolta al club merengue..., perdó, volia dir amb el gol número 200 de Raúl. En aquest sentit, us deixo les reflexions del blog de Dfons, amb les que no podria estar més d'acord.

Etiquetes de comentaris: , ,

10 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Aquesta temporada cada cop s'assemble més a la passada.
Ara toca que el València ens faci fora de la copa del rei, que a quarts de la Champions ens toqui el Liverpool i ens elimini el "Niño" Torres i que li fem el passadís al Madrid...
I el Rijkaard sense reaccionar!

dilluns, 10 de març del 2008, a les 20:06:00 CET  
Blogger dfons ha dit...

esperem que no sigui aixi. Jo encara confio en que l'equip reaccioni, i si be la lliga sembla estar definitivament perduda, tots firmariem guanyar la Champions (malgrat que no se que es mes dificil).
La copa del rei tancaria una temporada dolenta pero ens deixaria un bon sabor de boca.
A veure que passa!
salut

dilluns, 10 de març del 2008, a les 21:51:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Records des de Granada!
Ara més que mai: Força Barça!

dimarts, 11 de març del 2008, a les 8:33:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

El que em sap més greu és que amb un equipàs, o jo ho penso, haguem donat vida al RM, tant la temporada passada com aquesta.
Independentment dels èxits o fracassos d'aquesta temporada (veurem al juny), s'ha de rentar la cara a l'equip la propera temporada.
Oscar.

dimarts, 11 de març del 2008, a les 11:40:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

lo de sempre: Nosaltres donem vida, perque som superiors. Els demes nomès ens superen si nosaltres els donem vida. Això no és prepotència!

dimarts, 11 de març del 2008, a les 13:10:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Amic anònim, d'altres temporades, el RM guanyava perquè tenia millor equip, però aquestes dues darreres, la qualitat de plantilla del Barça és millor que la del RM, t'agradi o no t'agradi, per això els hem donat vida.
Òscar.

dimarts, 11 de març del 2008, a les 15:32:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

m'agradi o no m'agradi...
T'agradi o no t'agradi el madrid va guanyar la lliga l'any passat i aquest any esta refrendant en raonable solvencia el resultat de l'any passat.

amic Òscar no tens elemens objectius per mantindre el teu argument de major "qualitat".
¿Què és la qualitat? Subjectivament jo hem baso en dos variables els punts i els enfrontaments directes. Ja fa temps que el barça no és superior.
T'agradi o no t'agradi

dimarts, 11 de març del 2008, a les 20:00:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

per cert.. quan el madrid va guanyar les dos champions del pèssim president Lorenzo Sanz, l'argument barcelonista és decantaba cap a la SORT blanca.
L'any passat tambè es va utilitzar aquesta causa.
En l'epoca de florentino es deia que hi havia favoritisme polític i per tant arbitral. Aquest any quin serà?

Haurieu de fer mes autocrítica. Ni eto'o ni ronaldinho ni puyol ni henry ni marquez ni valdes ni zambrotta...
son millors actualment que la plantilla madridista ( ramos, pepe, sneijder, casillas, raúl, v nistelrooy..
El madrid no es dels millors equips del mon però el barça encara menys

dimarts, 11 de març del 2008, a les 20:07:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Anònim un apunt, qualitat és la suma de les virtuts futbolístiques de cadascun dels jugadors de la plantilla i l'amplitut d'ella. I si tú ho mesures per punts i enfrontaments directes, et bases que jo sàpiga en un raonament objectiu.
I per cert en la teva comparativa de jugadors encara bo que no has posat Messi.
Òscar.

dimecres, 12 de març del 2008, a les 9:20:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Les dos variables que he agafat son elements objectius, la part subjectiva es l'elecció de les mateixes. En canvi valorar virtuts...Et recordo que en Messi o sense Messi el Madrid està per davant. Està clar que Messi es el millor jugador dels dos planters, però en conjunt el Madrid és clarament millor, començant pel porter i acabant per la davantera. T'agradi o no t'agradi.
Per cert soc madridista i m'agradaria que guanyessiu la champions.

dimecres, 12 de març del 2008, a les 13:29:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici