dimecres, 5 de setembre de 2007

Quin mal!


Partit del Mundial sub'17.
Semifinal Espanya - Ghana.
A la segona part de la pròrroga, amb empat a un gol al marcador, Bojan Krkic s'escapoleix de dos defenses, se'n va per la línia de fons i un jugador africà l'agafa, primer del coll, després de l'espatlla, finalment de la samarreta, i li cau a sobre, provocant un penal clamorós.
L'àrbitre brasiler Salvio Fagundes, de forma incomprensible, no pita res: GRAVÍSSIM ERROR!

Minuts després, el crac blaugrana marca el segon gol i decideix el partit.
En el temps de descompte, l'àrbitre mostra la segona groga a Bojan, per pèrdua de temps, l'expulsa i el deix sense final, de forma molt RIGOROSA.

Si se segueix el reglament al peu de la lletra, Krkic, el millor jugador amb diferència del torneig, no podrà disputar la final.
No veure o no voler pitar un penal clar en un moment clau és un error, com a mínim, tan gran com rebre dues grogues en un mateix partit.
I a l'àrbitre, qui el castiga?
Quan els perjudicats són nois de 17 anys, els errors arbitrals fan més mal.


Fèlix


Font fotografia:
www.bojan-krkic.com/

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici