dimarts, 18 de setembre del 2007

Qüestió d'objectivitat


Aquells que encara mantenen que els mitjans esportius catalans són culés declarats (que ho són), però que Marca -com a mínim- i As són més objectius, que m'ho expliquin perquè em costa d'entendre. No entenc com poden mantenir una afirmació tan falsa, a la vista de les incontables portades dedicades al Madrid, als seus jugadors, als seus triomfs, als seus fitxatges..., en comparació a qualsevol altre equip. Si realment fossin objectius, la portada d'avui inclouria a la "Décima" del Madrid i a la "Primera" del València. I demà, la portada hauria de repartir-se entre la "Tercera" del Barça i la "Primera" del Sevilla. Però em jugo el que vullgueu a que no serà així.

I per a mostra d'objectivitat, la que diàriament ens regala Roncero en les seves columnes. Aquest ultra s'exprimeix diàriament la neurona per a criticar al Barça (i també a l'Atlético de Madrid) en qualsevol dels seus escrits.

A estas alturas, con 10 goles en tres jornadas (¡ocho más que el Barça, el de Touré Yaya no cuenta!) y siete puntos más que el Atleti, es evidente que no hace falta añadir más porcelana a la colección de lujo que ha reunido Calderón en la pasarela del Bernabéu.

Veurem a final de temporada si la porcellana és de luxe o d'un tot a cent.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Bueno.... que era d'esperar després de l'inici de Lliga del Real madrid. A veure com evoluciona tot en les próximes jornades.
Salutacions

dimarts, 18 de setembre del 2007, a les 10:20:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Podria posar allò tan típic del "Juntos podemos". És a dir, el Madrid i els mitjans de 'manipulació' de la capital.

elsavidelcampnou.blogspot.com

dimarts, 18 de setembre del 2007, a les 11:08:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Que bonic ho veuen tot!...fins que juguin contra el Sevilla o el Hannover de torn per posar-lis els peus a terra(i enfonsarlos xD )

dimarts, 18 de setembre del 2007, a les 13:15:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

És curiós, Roncero recordarà el gol de Touré fins a final de lliga, mínim; en canvi, les ajudes al Madrid contra l'Almeria, esborrades de la memòria!

dimarts, 18 de setembre del 2007, a les 14:52:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

I atenció a les prediccions de TG a l'As d'avui també, seguirem amb atenció l'evolució d'en Gago, no sigui que acabi com Granero...

dimarts, 18 de setembre del 2007, a les 16:20:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici