dissabte, 30 d’abril del 2011

Per què? Per què? Per què?

Podríem respondre fil per randa les preguntes que Mourinho va proposar ahir en roda de premsa... però no val la pena ni perdre-hi un segon.
En comptes d’això, ens afegirem a la nova moda, recolzada per AS i Marca en portada, i afegirem unes quantes qüestions de collita pròpia:

Per què un club amb 9 copes d’Europa no talla la seva pròpia gespa?
Per què un club que presumeix de “señorío” no rega el camp, tot i haver-ho acordat?
Per què un club que vol la “Décima” treu un central al mig del camp amb la missió de destruir joc, tot i jugar a casa seva?
Per què un club que s’ha gastat milions en jugadors atacants acaba jugant amb un centre del camp defensiu i sense davanter centre, tot i deixant Benzema, Adebayor, Granero, Higuaín o Kaká a la banqueta?
Per què un club “caballero del honor” permet que el seu entrenador, en comptes d’una roda de premsa, faci un monòleg ple de calúmnies i desprestigis?
Per què un club que vol “triunfar en buena lid” permet que l’estratègia del seu entrenador sigui defensar-se 80 minuts i intentar que al darrer instant soni la flauta, tot i jugar com a local?
Per què un club amb tantes “glorias deportivas” manté en el càrrec un entrenador que mai parla de futbol?

En fi, el joc de les preguntes a l'aire es presenta molt divertit!

Etiquetes de comentaris: , , ,

dissabte, 16 d’abril del 2011

Entrades VIP

El proper dia 30 d’abril acaba el termini per al sorteig de l’entrada VIP del Barça-Espanyol.

Envia'ns el tiquet de compra del llibre "Tips de Mou", abans del 30 d'abril, a Edicions Bromera. Concurs Tips de Mou. Polígon Industrial, 1 4660, Alzira.

Una oportunitat única per viure la passió del futbol des d'un lloc privilegiat, molt a prop del terreny de joc, i amb accés a la Sala VIP Roma 2009, la més moderna i exclusiva del Camp Nou.